Hlavní obsah

Zpěvačka Beyoncé vydá čtyřalbovou reedici

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletá americká zpěvačka Beyoncé vydá 24. listopadu čtyřalbovou reedici své páté sólové desky, která se jmenuje prostě Beyoncé. V původní verzi se dostala na trh loni v prosinci.

Foto: Reuters

Beyoncé je aktuálně jedna z největších hvězd světového popu.

Článek

Nová verze ponese název Beyoncé – Platinum Edition Box Set. Obsah nosičů bude z velké části podobný původnímu vydání, nicméně fanoušci se dočkají i několika zatím nevydaných kousků.

Cédéčko bude obsahovat dvě nové skladby, a to Ring Off a 7/11, a čtyři remixy, v nichž hostují hvězdy současné hudební scény – Pharrell Williams, Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj a Mr. Vegas.

V rámci reedice vyjde i bonusové DVD s deseti písněmi, které byly nahrány na koncertním turné nazvaném The Mrs. Carter Show World Tour, jež proběhlo loni a letos. Balení ještě doplní booklet s množstvím fotografií a oficiální kalendář Beyoncé na rok 2015.

Minulý týden byla zveřejněna informace magazínu Focus, že je Beyoncé nejlépe vydělávající hudebnicí na světě. V období od června 2013 do června 2014 totiž vydělala 115 miliónů dolarů. Zpěvačce loni s 53 milióny dolarů patřila čtvrtá příčka. Letošní posun nastal především díky častému koncertování. Ve zmíněném období absolvovala plných pětadevadesát vystoupení, přičemž za každý koncert inkasovala v průměru 2,4 miliónu dolarů. Kromě toho měla příjmy i z prodeje své aktuální desky a také z reklamních kontraktů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám