Hlavní obsah

Sexy Jessie vydá albovou novinku Sweet talker

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Jessie J se nedávno vyšvihla do první ligy s dokonale vyladěným i nápaditým popíkem a 10. října vydá už třetí desku Sweet talker.

Foto: Universal Music

Jessie J kromě dobrého popu pěstuje také vyzývavou image.

Článek

Jessie J, která paří k mladým umělcům oceněným velmi vlivnou odbornou anketou BBC Sound of, přišla s prvním singlem Do It Like A Dude teprve v roce 2010. A už prodala téměř patnáct miliónů singlů a přes tři milióny alb.

Debutové album Who You Are jí přineslo velký úspěch. Chytlavé pop/R tak trochu ve stylu Agulery či Pink ovládlo média a Jessie prokázala, že má nejen šikovné producenty, ale také sexy hlas nadupaný nezměrnou energií.

Na novém albu nabídne dvanáct písní, na nichž spolupracovali Max Martin, The Dream nebo Tricky Stewart. Mezihosty najdete hip hopera 2 Chainze, legendární americké trio De La Soul nebo americkou houslistku Lindsey Stirlingovou.

“Do téhle desky jsem vlila celé své srdce a celou svoji duši. Jsem velmi šťastná, že se o ni konečně mohu podělit s mými fanoušky po celém světě,“ uvádí Jessie J, která desku aktuálně propaguje singlem Bang, Bang. Zmiňovaný song, na které se krom Jessie představují i Ariana Grande a Nicki Minaj, patří aktuálně k nejhranějším písním v éteru.

Reklama

Výběr článků

Načítám