Hlavní obsah

Kamil Střihavka akusticky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamil Střihavka míří na podzimní akustické turné. Podobný nápad už s úspěchem vyzkoušel na jaře. Série koncertů začíná 8. října v Benešově.

Foto: Janamusic

Kamil Střihavka

Článek

Kamil Střihavka a Leaders! vyrazí v sestavě Lukáš Pavlík (bicí), Martin Ivan (kontrabas), Petr Henych (akustické kytary), Štěpán Eliáš (klávesy, Fender piano), Markéta Podhajská (perkuse), Ondřej Klímek (saxofony, flétny aj.) a David Babka (steel kytara).

„Jarní akustické turné bylo velmi úspěšné a plné nevšedních zážitků jak pro fanoušky, tak pro nás, hudebníky,“ řekl Kamil Střihavka.

Foto: PRÁVO – Petr Horník

Kamil Střihavka zahraje na svém akustickém turné i nikdy koncertně neprovedené písně.

Podle zpěváka má takové turné tu výhodu, že návštěvník komorního koncertu si hudbu vychutná v pohodlí polstrované sedačky v mnohem nižší hlukové hladině, než mají rockové koncerty.

Kamil Střihavka - akustické turné:

08.10. Benešov

21.10. Děčín - divadlo

10.11. Karlovy Vary - Městské divadlo

11.11. České Budějovice - Slavie

12.11. Sedlčany - KD Josefa Suka

18.11. Ostrava - DK Divadelní sál

20.11. Brno - Semilaso

25.11. Sokolov - Divadlo

26.11. Domažlice - KD

12.12. Praha - Švandovo divadlo

14.12. Prachtice - Divadlo

15.12. Ústí nad Orlicí - Roškotova divadlo

„Jsme velice potěšeni z dosavadní bohaté návštěvnosti. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem fanouškům Kamila Střihavky, kteří turné navštívili. Pro velký a nečekaný úspěch jsme se rozhodli uspořádat ještě podzimní akustické turné, aby se na koncerty mohli podívat také fanoušci Kamila Střihavky, kteří z nějakého důvodu neměli možnost jarní turné navštívit,“ uvedl manažer Kamila Střihavky Luboš Vilas z agentury Levmusic.

Reklama

Výběr článků

Načítám