Hlavní obsah

Support Lesbiens pozvali Landlovou a Pazderkovou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském Retro Music Hall začala v neděli večer druhá série koncertů G2 Acoustic Stage, kterou připravuje televizní stanice Óčko. Pozvané skupiny při nich představují své písničky v akustické podobě.

Foto: Petr Horník, Právo

Support Lesbiens - Czenda Urbánek

Článek

V loňském roce byly velmi úspěšné koncerty formací Wohnout, Vypsaná fixa, No Name, zpěvačky Debbi nebo zpěváka Michala Hrůzy. V neděli večer se divákům představili Support Lesbiens, v pondělí své písničky předvedla v akustické úpravě zpěvačka Ewa Farna a v úterý večer bude pódium patřit písničkáři Xindlovi X.

Support Lesbiens si na svůj koncert pozvali dva pozoruhodné hosty. Na ukulele přišla zahrát herečka, hudebnice a zpěvačka Iva Pazderková, pěvecky pak formaci ve dvou písničkách posílila mimořádně talentovaná a u nás ještě stále velmi nedoceněná slovenská zpěvačka a hudebnice Katarína Landlová.

Skupina Support Lesbiens představila jak písničky z povedeného loňského alba Leave A Message, tak i skladby z minulých časů, kdy ještě vystupovala v jiné sestavě.

Publikum se skvěle bavilo a stalo se i to, co na začátku vystoupení prorokoval zpěvák Czenda Urbánek, totiž že ideální koncertní atmosféru koncert bude mít teprve ve chvíli, kdy se bude chýlit ke konci.

Nahrávka z unplugged koncertu bude celá odvysílána v programu televize Óčko a vyjde i na DVD.

Reklama

Výběr článků

Načítám