Hlavní obsah

Padesát odstínů šedi. První ukázka je venku

Novinky, Stanislav Dvořák

Američtí producenti ve čtvrtek vypustili na internet první ukázku z filmu Padesát odstínů šedi, který podle erotického knižního bestselleru natočila britská režisérka Sam Taylor-Johnsonová.

Upoutávka na film Padesát odstínů šediVideo: Universal

 
Článek

Hlavní role milenců dostali Jamie Dornan a Dakota Johnsonová. Nikdo z nich zatím nepatří k velkým hollywoodským hvězdám, Dornan hrál v málo známém seriálu Once Upon a Time a v krimi společnosti BBC The Fall. Objevil se také ve filmu Sofie Coppolové Marie Antoinetta.

Režisérka Sam Taylor-Johnsonová natočila například film Nowhere Boy o Johnu Lennonovi a podílela se na erotickém povídkovém filmu Destricted. Do filmu dále obsadila Eloise Mumfordovou, Jennifer Ehleovou, Maxe Martiniho, Luka Grimese, Marciu Gay Hardenovou nebo Victora Rasuka.

Původně ohlášený hlavní představitel Charlie Hunnam z filmu odešel, podle společnosti Universal kvůli časovým problémům, ale jiné zdroje podle Variety naznačují, že spíše nesouhlasil se scénářem a role se mu celkově moc nezdála. Navíc ho kvůli Padesáti odstínům šedi dokonce napadali fanoušci.

V českých kinech bude film 12. února 2015.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám