Hlavní obsah

Nová alba: Sam Smith, Deadmau5 a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První prázdninový týden přináší na český trh méně nových nahrávek, než je jinak obvyklé. V jejich čele stojí debut britského zpěváka a skladatele Sama Smitha.

Článek

Sam Smith: In The Lonely Hour

Foto: Universal Music

Nová alba

Britský zpěvák a skladatel Sam Smith se na debutové desce nebál experimentovat s hudebními styly. Nabízí deset písní, které s ním napsal jeho dlouholetý spolupracovník a skladatel Jimmy Napes. Vznikl zajímavý počin s pestrou paletou hudebních i aranžérských nápadů.

Deadmau5: While (1<2)

Foto: Universal Music

Nová alba

Kanadský producent a hudebník Deadmau5 vydává nové album. Obsahuje pětadvacet skladeb na dvou deskách. Deadmau5 je mimochodem prvním představitelem taneční scény, který byl na obálce magazínu Rolling Stone.

Bon Jovi: New Jersey

Foto: Universal Music

Nová alba

Album New Jersey americké rockové legendy Bon Jovi vyšlo v září roku 1988. Aktuálně vychází v reedici a přináší tucet i s odstupem času svěžích rockových vypalovaček a balad. Jako vzpomínka na pořád ještě zlatá rocková léta je to skvělý počin.

Sex Deviants: Sex Deviants

Foto: archiv kapely

Nová alba

Česká punkrocková legenda Sex Deviants slaví osmnáct let existence. Při té příležitosti poslala fanouškům a dalším posluchačům nové album deseti energických písniček. Strašická kapela takto vydala již šesté řadové album.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám