Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Cruise porazil Angelinu

Novinky, Stanislav Dvořák

Zlá královna Angelina Jolie ve filmu Zloba - Královna černé magie měla razantní nástup a vypadala, že si prvenství v žebříčku návštěvnosti kin udrží déle, ale Na hraně zítřka, další hollywoodský blockbuster, ji sesadil.

Foto: Warner Bros.cz

Z filmu Na hraně zítřka

Článek

Na hraně zítřka je americký akční sci-fi thriller s Tomem Cruisem a Emily Bluntovou v hlavních rolích. Odehrává se v blízké budoucnosti. Mimikové, mimozemská rasa připomínající včelí kolonii, vytrvale útočí na Zemi, obracejí velká města v hromadu trosek a zanechávají za sebou milióny lidských obětí. Podplukovník Bill Cage (Tom Cruise), který nikdy nebyl v žádné bitvě, je bez cirátů degradován a s nulovým výcvikem a mizernou výzbrojí poslán splnit úkol, který není ničím jiným než sebevražednou misí...

Foto: Falcon

Filmové premiéry

Druhá je Zloba - Královna černé magie. Film režiséra Roberta Stromberga vypráví o zlé královně z disneyovské Šípkové Růženky. Seznamuje diváky se zradou, která způsobila, že se její kdysi čisté srdce proměnilo v kámen. Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím, ze kterého pochází.

Třetí je česká komedie Zakázané uvolnění Jana Hřebejka. V ní se dozvíte, jak to dopadne, když se nevěsta s nejlepší kamarádkou vzdálí ze svatby a v baru začnou vyplouvat na povrch nepříjemná fakta o nich i o ženichovi.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.7.Na hraně zítřka24 265
2.1.Zloba - Královna černé magie10 306
3.-Zakázané uvolnění10 156
4.2.X-Men: Budoucí minulost7 426
5.71.Hvězdy nám nepřály5 907
6.3.Sousedi3 687
7.6.Rio 22 501
8.8.Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel1 803
9.4.Godzilla1 500
10.5.Bony a klid 21 418

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám