Hlavní obsah

Justin Bieber zpíval, že „zabije negra“

Novinky, Stanislav Dvořák

Další nepříjemný skandál rozpoutala v Americe teenagerská hvězdička Justin Bieber. Na veřejnost se dostalo video, kde zpívá o „zabíjení negrů“.

Foto: Reuters – Mario Anzuoni, ČTK/AP

Justin Bieber.

Článek

Video je sice podle serveru Rolling Stone pět let staré, přesto vyvolává dost trapnou situaci. Justin Bieber změnil text vlastní písně One Less Lonely Girl a zpíval: „O jednoho osamělého negra méně, když tě zabiju, budu členem KKK (Ku-klux-klan), ale bude o jednoho osamělého negra méně.“

Během třicetisekundového videa je slyšet ještě jiný hlas smějící se v pozadí. Bieberův tým údajně dal video serveru TMZ, aby se dostalo na veřejnost a zpěvák se k němu pak mohl přihlásit. Různí lidé se ho totiž pokoušeli vydírat a nejjednodušší řešení situace bylo přiznat se.

Video prý vzniklo tak, že Bieber někde viděl komika, který jeho písničku parodoval, a to ho tak nadchlo, že chtěl mít vlastní verzi. Už před lety měl Bieber o videu říci svým známým z pop-music, jako jsou Usher a Will Smith, a hned si uvědomit, jak hloupou věc udělal.

Mladík v poslední době dělá jeden skandál za druhým. Bere drogy, jezdí bez řidičáku, policie v Los Angeles ho dokonce obvinila z pokusu o loupež. Sebral mobil mladé ženě, která si ho předtím fotografovala na minigolfové soutěži v Los Angeles.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám