Hlavní obsah

Členové Mars Volta a Red Hot Chili Peppers zformovali novou skupinu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cedric Bixler-Zavala a Omar Rodríguez-López (Mars Volta) začali hrát se svým bývalým bubeníkem Davem Elitchem a s baskytaristou Red Hot Chili Peppers Fleou. Říkají si Antemasque.

Antemasque ve studiuVideo: Antemasque

 
Článek

Na internetu se objevila videa naznačující, že se pracuje ve studiu na desce. Bixler-Zavala rozpustil The Mars Volta v roce 2013, když jeho spoluhráč Rodriguez-López založil novou formaci Bosnian Rainbows. Vysloužil si za to přirovnání k nevěrné manželce. Další projekt této dvojice At The Drive-In naposledy vystupoval v roce 2012, kdy vyšla reedice alb Relationship Of Command a Acrobatic Tenement.

Flea alias Michael Balzary evidentně nemá s Red Hot Chili Peppers nic na práci. Věnuje se sólo albům nebo projektům jako Atoms For Peace a teď Antemasque. Navíc sepisoval autobiografii, v níž přislíbil velký příběh plný drog, bohémství a slávy. Kniha ještě nemá název, ale smlouva s Grand Central Publishing je již hotová.

Flea popisuje své dětství a přesun z celkem běžného života na předměstí New Yorku na bohémskou scénu Los Angeles, kde působil i jeho nevlastní otec, který byl jazzman. Pak přišlo „občas složité přátelství a spolupráce“ s frontmanem Red Hot Chili Peppers Anthonym Kiedisem a bouřlivá, nelehká cesta kapely ke slávě, kterou započali už v roce 1983.

Reklama

Výběr článků

Načítám