Hlavní obsah

Craig utekl z filmu, Zellwegerovou v tom nechal

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský herec Daniel Craig, známý hlavně z posledních bondovek, se vyvlékl z natáčení dramatu The Whole Truth (Celá pravda) jen několik dní před začátkem natáčení, které mělo začít v Bostonu.

Foto: Falcon

Daniel Craig

Článek

Ve filmu, kde měl zazářit s Renée Zellwegerovou, dostal roli právníka a připravoval se prý minulý měsíc přímo v Bostonu na půdě soudu. Producenti pozastavili natáčení, protože byl jednou z hlavních postav, napsal The Boston Globe.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Craig se měl v dramatu objevit po boku Renée Zellwegerové

Podle listu The Hollywood Reporter se začátek posunul o tři týdny. Vše mělo začít už 14. dubna a Daniel Craig podle BBC odešel v neděli, tedy pouhý týden předtím. Jednalo se o nezávislý film, který byl ohlášen v únoru na filmovém festivalu v Berlíně.

Craig má letos natáčet čtyřiadvacátou bondovku, která by se měla objevit v kinech v listopadu 2015. Jestli to ale s problémy dramatu The Whole Truth nějak souvisí, není jasné. Minulá bondovka Skyfall vydělala celosvětově asi 1,1 miliardy dolarů. V Británii byla vyhlášena nejvýnosnějším filmem v tamní historii, ale podobná prohlášení jsou vždy sporná, neboť nepočítají s inflací.

Reklama

Výběr článků

Načítám