Hlavní obsah

The Tap Tap letí na festival do Izraele, s letenkami pomohla Praha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha podpoří kapelu The Tap Tap koupí letenek na Festival pro tělesně a postižené osoby (Festival for people with special needs) v Izraeli. Rozhodla o tom rada, řekl novinářům náměstek Václav Novotný (TOP 09). Populární kapela je složená z tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Skupina The Tap Tap

Článek

„Jsou lidé, kteří se těší plnému zdraví a nedělají nic. A pak jsou mezi námi lidé, kteří i přes to, že soupeří s nepřízní osudu v podobě zdravotního handicapu, dokážou v sobě nejenom probudit pozoruhodné nadání a energii, ale také jimi plnohodnotně motivovat sebe i druhé,” uvedl Novotný.

„The Tap Tap jsou toho příkladným důkazem, a proto by bylo hříchem jejich úsilí nepodpořit,” doplnil.

The Tap Tap založil v roce 1998 a dodnes vede Šimon Ornest. Pravidelně vystupují na známých českých festivalech i v zahraničí. Mezi poslední úspěchy kapely patří například vystoupení na Pražském jaru, uspořádání 1. ročníku festivalu Pojď dál nebo různé charitativní akce jako Koncert proti konci světa.

Reklama

Výběr článků

Načítám