Hlavní obsah

Hvězdné války se už točí, prozradil producent

Novinky, Stanislav Dvořák

Alan Horn ze společnosti Disney v Los Angeles prozradil, že nové Hvězdné války se nejen připravují, ale už se začaly natáčet, přestože obsazení všech rolí se ještě nedořešilo.

Foto: Profimedia.cz

Producent Alan Horn

Článek

„Máme jich hodně, ale není to úplně dořešené,” řekl Horn o hercích podle serveru Variety. Právě obsazení je podle něj na tomto filmu nejtěžší. Nechtěl nikoho jmenovat a režisér a producent J. J. Abrams o castingu také zarytě mlčí.

Variety tvrdí, že herec Adam Driver jedná o hlavní záporné roli. Hlavním hrdinou by mohl být Ed Speleers, John Boyega, Jesse Plemons, Matthew James Thomas nebo Ray Fisher.

„Už teď se něco točí,” řekl tajemně o víkendu Horn, ale je možné, že tím myslel jen obrázky lokací bez herců. Podrobnosti nechtěl sdělit a vyzval fanoušky k trpělivosti. Scénář k filmu napsali Lawrence Kasdan a J. J. Abrams podle námětu Michaela Arndta a v kinech by měly být Hvězdné války: Epizoda VII v prosinci 2015.

Kolují také zvěsti, že se v menších rolích objeví trojice veteránů Hvězdných válek Mark Hamill, Harrison Ford a Carrie Fisherová. Loni koncem roku produkce překvapila velkými castingy na dvě role, které proběhly ve Velké Británii a Irsku, není ale jasné, zda na nich byl někdo vybrán.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám