Hlavní obsah

Nová alba: Kylie Minogue, George Michael nebo Enrique Iglesias

Právo, Jaroslav Špulák

Kylie Minogue vydává nové album a míří s ním do Čech. George Michael připomněl své skvělé koncerty se symfoniky a Enrique Iglesias se na své novince snaží posluchače přesvědčit o tom, že život je hlavně dobrá párty. To jsou hlavní události tohoto týdne.

Článek

Kylie Minogue: Kiss Me Once

Foto: Warner Music

Nová alba

Nové album australské zpěvačky Kylie Minogue je jejím dalším výletem na taneční parket. V jádru průměrné skladby prezentuje s taneční rozšafností a v textech se zabývá veskrze nepodstatnými tématy. Vydařená je nicméně úvodní písnička Into The Blue.

George Michael: Symphonica

Foto: Universal Music

Nová alba

Po deseti letech vydal britský zpěvák George Michael nové album. Jsou na něm verze jeho i převzatých skladeb se symfonickým orchestrem. Jako producent se na umělecky i technicky povedeném albu podílel Phil Ramone, který loni v březnu zemřel.

Enrique Iglesias: Sex And Love

Foto: Universal Music

Nová alba

Enrique Iglesias vydává desáté album, které je hudebně poměrně rozmanité. Jsou na něm písničky, které velmi dobře pasují jako kulisa pro klubové párty, stejně tak příjemné popůvky, skladby s hispánskými rytmy nebo pianová balada. Vše je trochu klišé, ale ambicí alba je pobavit.

Iva Bittová: Entwine/Proplétám

Foto: Pavian Records

Nová alba

Album je natočené v akusticky mimořádném a inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého na Zelené Hoře. „Entwine je jakousi reflexí, nebo chcete-li zrcadlem mého života. Proplétáním životních zkušeností, nálad, barev tónin i tónů se podařilo uplést hudební textovou mozaiku tohoto alba, které s úctou a velkým respektem věnuji mému dlouholetému blízkému člověku Václavu Havlovi,“ říká ke své nové nahrávce Iva Bittová.

Ohm Square: A Curious Place Between Souls And Atoms

Foto: Starcastic

Nová alba

Český elektronický projekt Ohm Square si od alba Taking Shape (2008) vybral poměrně dlouhý oddech, který přerušil teprve loni maxisinglem Resist Dance. Na něj navazuje deskou s již klasickou stopáží nazvanou Curious Place Between Souls And Atoms. Je na ní osm skladeb.

Sky Ferreira: Night Time, My Time

Foto: Universal Music

Nová alba

Jednadvacetiletá americká zpěvačka a skladatelka Sky Ferreira na to jde chytře, respektive tak, jak to dnešní šoubyznys vyžaduje. Její debutové album zaujme už obalem, na němž je tato blondýnka polonahá. Nahrávka sama pak přináší chytrý indie pop s prvky elektroniky a písně s hezkou klubovou atmosférou.

Schoolboy Q: Oxymoron

Foto: Universal Music

Nová alba

Třetí album amerického rappera si vysloužilo poměrně uznalé recenze. Nahrávka je energická, stylizovaná a v přednesu poměrně divoká. Kolekce Oxymoron vznikala v letech 2012 až 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám