Hlavní obsah

Filmové premiéry: Putování s dinosaury a Frajeři ve Vegas

Právo, Věra Míško vá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen dva filmy se tento týden odvažují vstoupit do souboje s předvánočními nákupy: Putování s dinosaury je přesně ten film, na který se hodí poslat tátu nebo dědu s dětmi a mít chvilku klidu na cokoliv. Dalším adeptem je komedie Frajeři ve Vegas, v níž září čtyři herecké legendy: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman a Kevin Kline.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 51. týden

Článek

Putování s dinosaury

Trailer k filmu Putování s dinosaury 3DVideo: CinemArt

Dinosauři představují už léta jedinečný fenomén, který jako magnet přitahuje děti i dospělé. A není to jen jejich gigantickými rozměry a růzností druhů. Stále si klademe otázky: „Kam zmizeli? Jak žili? Jaké byly jejich vzájemné vztahy? Žijí mezi námi jejich potomci?“ Na základě nejnovějších poznatků je vybudován příběh filmu Putování s dinosaury ve 3D.

Putování s dinosaury, USA 2013, rodinný, 81 min., režie: Barry Cook, Neil Nightingale, v českém znění: Ondřej Brzobohatý, Michal Holán, Hana Kusnjerová a další.

Frajeři ve Vegas

Trailer k filmu Frajeři ve VegasVideo: Bontonfilm CZ

Poprvé se společně na filmovém plátně setkávají Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman a Kevin Kline. Kamarádi z dětství se setkávají na rozlučce se svobodou jednoho z nich, bohatého právníka z Malibu, který konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka, jak se sluší a patří.

Frajeři ve Vegas, USA 2013,  komedie, 105 min., režie: Jon Turteltaub, hrají: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám