Hlavní obsah

Lucie vystoupí v Plzni pod širým nebem

Novinky, Stanislav Dvořák

Amfiteátr Lochotín v Plzni zažije 26. června 2014 open air koncert Lucie. Na místo se skupina vrátí po deseti letech.

Foto: Petr Horník, Právo

Lucie

Článek

Lucie ohlásila v květnu tohoto roku návrat na koncertní pódia a na rok 2014 chystá turné po největších halách Česka a Slovenska. Většina vstupenek už se prodala, a tak přidává ještě open air koncert v plzeňském amfiteátru.

„Dlouho jsme přemýšleli o tom, zda v rámci našeho návratu neodehrát i nějaký open air koncert. Přesvědčil nás až obrovský zájem o námi potvrzené akce a fakt, že některé koncerty jsou již necelý rok před jejich konáním vyprodány. V plzeňském Lochotíně jsme odehráli dva legendární koncerty – jeden s programem k desce Dobrá kočzka která nemlsá a druhý se symfonickým orchestrem na turné k albu Lucie v Opeře,” vzkázala Lucie.

„Dodnes na tyto koncerty velmi rádi vzpomínáme, a proto pro nás volba místa, kde se koncert pod širým nebem odehraje, byla předem jasná. Už teď se nemůžeme dočkat, až se vrátíme do lochotínského amfiteátru, samozřejmě s trochu jiným programem.“

Foto: Lucie

Michal Dvořák z Lucie

„Myslím, že všichni z nás, kteří předchozí dva plzeňské koncerty navštívili, na ně dodnes nostalgicky vzpomínají. Já jsem velmi potěšen, že i tentokrát – po deseti letech – u toho mohu znovu být a podílet se na pořádání akce takového charakteru, protože jsem přesvědčen o tom, že i tento koncert Lucie bude v mnoha směrech památečný,“ řekl spolupořadatel koncertu Luboš Grossmann.

Vstupenky do Plzně jsou k dostání v síti Ticketpro do konce roku za 590, v roce 2014 za 690 a na místě za 790 korun.

Skupina už vyprodala pražskou O2 arenu a 10. června a 12. června tam bude mít další koncerty. Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena).

Reklama

Výběr článků

Načítám