Hlavní obsah

V sobotu začíná StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. listopadu ve 20.00 začne na ČT 1 další řada StarDance s moderátorskou dvojicí Tereza Kostková a Marek Eben. Výkony tanečníků bude opět hodnotit odborná porota.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová

Článek

ČT bude soutěž opět vysílat z barrandovského ateliéru č. 8 s plochou 2052 metrů čtverečních a výškou 13,75 m, kde stojí dekorace architekta a scénografa Jaroslava Svobody.

Hlediště se letos rozšířilo o 50 míst, celkem se do sálu vejde 350 diváků, přátel a rodinných příslušníků soutěžících, ale i bývalých účastníků StarDance.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Onder a Taťána Kuchařová

Favorit Brzobohatý

Za největšího favorita ročníku považují sázkaři herce a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (tančí s Evou Krejčířovou), dále soutěží zpěvák Matěj Ruppert s Alicí Stodůlkovou, modelka Taťána Kuchařová s Janem Onderem, herec Pavel Řezníček s Lucií Hunčárovou, atletka Šárka Kašpárková s Janem Tománkem, herečka Anna Polívková s Michalem Kurtišem, Imrich Bugár s Jitkou Šorfovou a hudebnice Jitka Hosprová s Lukášem Bartuňkem.

V porotě opět zasednou odborníci jako Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Révai a Radek Balaš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám