Hlavní obsah

Favoritem StarDance je podle bookmakerů Ondřej Brzobohatý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec, skladatel a hudebník Ondřej Brzobohatý je podle společnosti Fortuna největším favoritem šesté řady taneční soutěže StarDance, která odstartuje v sobotu. Šance na vítězství páru, který Brzobohatý tvoří s profesionální tanečnicí Evou Krejčířovou, ohodnotili bookmakeři Fortuny nejnižším kurzem 2,7:1.

Foto: Agentura Elite Prague

Taťána Kuchařová se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým

Článek

Druhou největší šanci na vítězství pak Fortuna přisuzuje Brzobohatého přítelkyni Taťáně Kuchařové, která bude tančit s Janem Onderem. Ten soutěž loni vyhrál s atletkou Kateřinou Baďurovou. Na pár Kuchařová/Onder vypsala Fortuna kurz 4:1.

„Neřekl bych, že bitva na tanečním parketu bude mít nějaký negativní dopad na osobní vztah jednoho z nejsledovanějších párů českého showbusinessu. Krasavice a modelky to nicméně v minulých kolech u diváků neměly snadné, větší šanci má tedy charismatický a šaramantní Ondřej Brzobohatý,” uvedl hlavní bookmaker Fortuny Ondřej Vích.

Ruppert má talent

Dodal, že sám by si v kurzu 7,5:1 vsadil na hudebníka Matěje Rupperta, jehož taneční partnerkou je Alice Stodůlková. „Protože kdo viděl jeho taneční kreace v rámci koncertů Monkey Business, musí být přesvědčen, že ten chlapec má opravdu talent,” uvedl Vích. Před Ruppertem se podle hodnocení bookmakerů se stejným kurzem 6:1 zařadily sólistka na violu Jitka Hosprová a herečka Anna Polívková.

V letošní řadě StarDance se dále objeví herec Pavel Řezníček, který bude tančit s Lucií Hunčárovou. Na vítězství tohoto páru je vypsán kurz 8:1. Bývalá atletka Šárka Kašpárková s Janem Tománkem mají kurz 10:1. Nejmenší šance na úspěch dávají bookmakeři Fortuny bývalému diskaři Imrichu Bugárovi a Jitce Šorfové, u kterých je vypsán kurz 16:1.

Nový ročník taneční soutěže bude ČT opět vysílat z barrandovského ateliéru č. 8. s plochou přes dva tisíce metrů čtverečních. Hlediště se ve srovnání s loňskem rozšíří asi o 50 míst, sál tak letos pojme kolem 350 diváků. V televizi show loni sledovalo v průměru 1,3 miliónu diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám