Hlavní obsah

Ivana Gottová načetla pohádky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ivana Gottová načetla na CD Andělské pohádky. Vybrala si příběhy tří autorek, konkrétně Karen Wallacové, Katy Morganové a Lou Kuenzlerové.

Ivana Gottová: Andělské pohádkyVideo: Supraphon

 
Článek

„Nabídku Supraphonu namluvit audiopohádky jsem přijala s radostí. Byla to pro mne velká výzva a nová příležitost. Vlastně se tím splnilo přání našich holčiček. Protože poslední tři roky pracuji ve večerních VIP zprávách, už jim nemůžu tolik číst před spaním jako dřív, tak je napadlo, že by bylo hezké, kdyby mohly poslouchat maminčin hlas na cédéčku. Věřím, že Andělské pohádky na dobrou noc malé posluchače před spaním potěší a pohladí,“ uvedla Gottová.

Foto: Martin Kubica/Supraphon

Ivana Gottová s dcerami

Jsou to láskyplné příběhy, které odrážejí ty největší dětské problémy, s nimiž se během dospívání děti potýkají. Setkáte se v nich s princeznami, ale i s normálními dětmi, zažívajícími podivuhodné příběhy, jež může přesto prožít každý z malých posluchačů.

„Z původních 20 jsme si vybrali 7 pohádek a ty doplníme povídáním s Charlottkou a Nelly. Nebudou zde chybět ani písničky s texty Ondřeje Suchého a hudbou Vratislava Šrámka,“ dodala Gottová. Andělské pohádky na dobrou noc vyjdou 8. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám