Hlavní obsah

Nová DVD: Čtyřlístek ve službách krále, Po zániku Země, Carmen a S madonnou v posteli

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Především milovníkům slavných komiksových postaviček Fifinky, Myšpulína, Bobíka a Pindi je určen Čtyřlístek ve službách krále. V akční sci-fi Po zániku Země hrají otec Will a syn Jaden Smithovi. Filmový záznam divadelního muzikálu Carmen uvádí v hlavní roli Lucii Bílou. S Madonnou v posteli můžete být při sledování stejnojmenného snímku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 42. týden

Článek

Čtyřlístek ve službách krále

Nová DVD

Čtyřlístek na filmovém plátně má za úkol tahat krále Rudolfa II. z různých malérů. A není to snadný oříšek, protože král se v současnosti pohybuje jako slon v porcelánu! Filmový příběh nabízí dobrodružství, napětí, nebezpečí, ale i spoustu legrace, jak jsme u Fifinky, Myšpulína, Bobíka a Pindi zvyklí.

Čtyřlístek ve službách krále, ČR 2013, dětský animovaný, 88 min., režie: Michal Žabka, hrají: Tereza Bebarová, Ivan Trojan, Bohdan Tůma, Ondřej Brzobohatý, Václav Postránecký, Jiří Lábus, Vladimír Brabec a další.

Po zániku Země

Nová DVD

Po nouzovém přistání se Kitai Raige a jeho legendární otec Cypher ocitají na Zemi – tisíc let poté, co ji po katastrofických událostech museli lidé opustit. Cypher je vážně zraněný a Kitai se musí vydat na nebezpečné putování ve snaze vyslat signál o pomoc. Pokud chtějí mít aspoň nějakou naději na návrat domů, musí se naučit spolupráci a vzájemné důvěře.

Po zániku Země, USA 2013, akční sci-fi, 96 min., režie: M. Night Shyamalan, hrají: Will Smith, Jaden Smith, David Denman, Zoë Kravitzová, Lincoln Lewis, Kristofer Hivju a další.

Carmen

Nová DVD

Filmový záznam úspěšného divadelního muzikálu s Lucií Bílou v titulní roli.

Carmen, ČR 2012, muzikál, 126 min., režie: F. A. Brabec, hrají: Lucie Bílá, Peter Strenáčik, Václav Noid Bárta, Pavla Břínková, Jiří Korn, Lukáš Kumpricht a další.

S Madonnou v posteli

Nová DVD

Celovečerní stylizovaný dokument zachycuje Madonnu během jejího celosvětového koncertního turné Blond Ambition v roce 1990. Dokument se však neodehrává jen na jevišti, ale i v zákulisí, kde vystoupí mnohé osobnosti šoubyznysu. Místy provokativní erotika je přítomná v podtextu, i když celek se zaměřil na neobyčejně obyčejné úkony v životě hvězdy.

S Madonnou v posteli, USA 1991, hudební dokument, 114 min., režie: Alek Keshishian, účinkují: Madonna, Olivia Newton-John, Al Pacino, Matt Dillon, Kevin Costner, Warren Beatty, Antonio Banderas, Pedro Almodóvar a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám