Hlavní obsah

Lucie podepisovala desky a posílala lidi k volbám

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Lucie v úterý večer podepisovala speciální limitovanou edici souboru svých alb Platinum Combo Box. S fanoušky se setkala v pražském Bontonlandu.

Lucie podepisovala desky a posílala lidi k volbámVideo: Novinky

 
Článek

Studiová alba v boxu jsou stará, ale Lucie má letos i nové aktivity. „Nový je muzikál, chystá se turné v roce 2014, celý rok tady strašíme na všech frontách,“ řekl fandům Michal Dvořák. Připravuje se také koncert s hosty 21. října na Staroměstském náměstí.

„Budeme vystupovat s našimi kolegy z hudební branže. Půjde o to, abychom upozornili všechny lidi, kteří mohou volit, aby šli volit, aby se na to nevykašlali. Když chodí volit jen zlomek lidí, tak se tomu neříká demokracie, ale bramboračka,“ řekl Robert Kodym.

„Celá ta akce se jmenuje Nikagdá nezabúděm, což je konec písničky Karla Kryla,“ uvedl David Koller. Pak přikročil ke křtu boxu. „Lidem, kterým to udělalo dobrou náladu, ty naše písničky, bych chtěl poděkovat,“ dodal.

Řadová alba Lucie vyjdou i na vinylech

Až 11. října vycházejí řadová alba Lucie jako exkluzívní Platinum Combo Box, v předstihu bude box exkluzivně prodávat síť Bontonlandu od 8. října. Jde o limitovanou sérii 3000 kusů. Obsahuje všechna řadová alba a živák z roku 1992. Jednotlivá řadová alba se pak budou prodávat od března 2014 a všechna vyjdou i na vinylech.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Členové skupiny Lucie pokřtili v úterý 8. října 2013 v Bontonlandu box s kompletní diskografií. Na snímku zleva Michal Dvořák, PBCH, Robert Kodym a David Koller

Kompletní katalog Lucie je už k dispozici i digitálně, prodeje alb přesáhly celkem 1000 kusů za červen až srpen 2013. Prodeje jednotlivých písní přesáhly 1200 tracků.

Turné v největších halách

Turné Lucie proběhne v největších halách ČR a SR. Skupina už vyprodala pražskou O2 arenu 10. června, bude i druhý koncert na stejném místě, který proběhne 11. června 2014. Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena). V Ostravě a v Brně stojí lístky od 590 korun výše, do pražské O2 areny je pořídíte od 490 korun. Pražské lístky se prodávají v síti Sazka Ticket, další v síti Ticketpro a slovenské v síti Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám