Hlavní obsah

Metallica vydává soundtrack k filmu Through The Never

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do amerických kin vstupuje hudební film Metallica: Through The Never, ke kterému vychází celosvětově soundtrack obsahující živé nahrávky známých hitů americké metalové legendy.

Foto: Universal

Metallica při natáčení

Článek

Film Through The Never je napůl koncertní a napůl hraný. Hrdinou je mladý bedňák Trip, který během jednoho koncertu skupiny Metallica dostane naléhavý úkol. Film je ve 3D a má být akčním snímkem i hudebním zážitkem.

„V pátek 20. září se v obchodech objeví dvoudiskový komplet nazvaný podle filmu, tedy Through The Never. Na něm se fanoušci dočkají těch nejznámějších hitů kapely Metallica, které jim jsou servírovány v unikátních a neuvěřitelně nadupaných živých verzích. Fanoušci se mohou těšit na live podání takových legendárních hitů jako Enter Sandman, The Memory Remains, One, Master of Puppets nebo Nothing Else Matters,“ doplnil Jiří Kouba z vydavatelství Universal.

Foto: Universal

Metallica: Through the Never

Frontman James Hetfield uvedl začátkem roku 2013, že hráli i na obskurních místech, aby 3D film mohli zaplatit, což je také vzdálilo od toho, aby letos dokončili desku. Dodal ale, že pořád jamují a z toho už vzniklo dost materiálu na celé album. Jen nemají čas materiál vytvarovat do mistrovské podoby.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám