Hlavní obsah

’N Sync nebudou pokračovat

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystoupení amerického boybandu ’N Sync na nedělním předávání MTV Video Music Awards v New Yorku bylo jedním z nejzajímavějších okamžiků večera. Spekulovalo se o tom, jestli spojení Justina Timberlakea s ostatními členy kapely znamená trvalý návrat v původní sestavě. Dnes je ale jasné, že nic takového nebude. Alespoň ne hned.

Foto: ČTK/AP

’N Sync při nedělním předávní MTV Video Music Awards v New Yorku.

Článek

Lance Bass, jeden ze členů skupiny, po ceremoniálu v New Yorku prohlásil, že první společné vystoupení po jedenácti letech v původní sestavě bylo jednorázové.

„Bylo by skvělé ještě si takhle zazpívat, ale neplánujeme to,“ řekl. „Těžko říct, co se stane, až Justin Timberlake nebude na turné. Teď to ale není téma k diskusi. Domluvili jsme se na jediném vystoupení.“

Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick a JC Chasez se k Timberlakeovi přidali během jeho patnáctiminutové show na předávání cen. Timberlake ten večer dostal čtyři ceny, mimo jiné Michael Jackson Video Vanguard, která se uděluje za celoživotní přínos hudbě.

’N Sync vznikli v roce 1995 v americkém Orlandu. Brzy se stali jedním z nejslavnějších a nejpopulárnějších boybandů světa. Vydali tři alba, dosud poslední se jmenuje Celebrity a je z roku 2001. O rok později kapela ohlásila konec kariéry, protože Justin Timberlake, jeden z jejích členů, vyrazil na sólovou dráhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám