Hlavní obsah

Depeche Mode si nedají pokoj. Přijedou do Prahy v červenci i v únoru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Britská kapela Depeche Mode vyjede na turné, v jehož druhé části nechybí zastávka v pražské O2 areně 10. února 2014.

Foto: Markus Nass

Dave Gahan

Článek

Během druhé části Delta Machine Tour vystoupí Depeche Mode v několika evropských městech. Již letos 23. července u nás ale vystupují také, v otevřené Synot Tip Areně.

"Vzhledem k obrovskému zájmu o Depeche Mode, průkopníci elektronické hudby oznámili druhou sérii koncertních termínů pro své Delta Machine Tour. V současnosti probíhající turné po stadiónech a festivalech je velmi úspěšné – téměř všech 38 koncertů je vyprodaných několik týdnů před jejich konáním. Fanoušci budou nyní mít druhou šanci vidět trio ve složení Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher, a to v rámci jejich turné po arénách, které proběhne koncem roku 2013 a začátkem roku 2014," vysvětlil Petr Novák z pořádající agentury.

Letos Depeche Mode vydali řadové album Delta Machine, které mělo poměrně dobré recenze. Syntezátorová legenda už celkově prodala asi 100 miliónů zvukových nosičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám