Hlavní obsah

Nová DVD: George Harrison, Krokodýl Dundee kolekce a Zoufalé manželky

Právo, Věra Míšková

S použitím dosud nezveřejněných fotografií a záběrů mapuje oscarový režisér Martin Scorsese život „brouka“ George Harrisona. Paul Hogan září na třech discích ve třech pokračováních Krokodýla Dundeeho. Vychází i poslední série Zoufalých manželek, které změnily představy o životě na předměstí velkého města.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 13. týden

Článek

George Harrison: Living in the Material World 2DVD

Nová DVD

Ve velmi osobním filmu, který přináší záběry z vystoupení, domácí videa, vzácné archivní materiály a rozhovory s rodinou a přáteli včetně Erica Claptona, Terry Gilliama, Erica Idlea, George Martina, Paula McCartneyho, Yoko Ono, Toma Pettyho, Phila Spectora, Ringo Starra a Jackie Stewarta poznáme George Harrisona z mnoha stran.

George Harrison: Living in the Material World 2DVD, USA 2011, životopisný dokument, 200 minut, režie: Martin Scorsese, účinkují: George Harrison, Paul McCartney, Ringo Starr, Eric Clapton, George Martin, Yoko Ono a další.

Krokodýl Dundee kolekce 1-3 3DVD

Nová DVD

Australan Michael J. „Krokodýl” Dundee loví krokodýly holýma rukama, vodního buvola přinutí k poslušnosti pohledem a kohokoliv přepije téměř k smrti. Nyní se ale musí podrobit nejdrsnější zkoušce – vydat se až do New Yorku.

Ve druhém pokračování se on a jeho krásná přítelkyně-novinářka stanou terčem bezohledného drogového gangu a ve třetím pokračování doprovází Micka a jeho krásnou Sue na cestě do Kalifornie jejich syn Mikey, který žil až dosud na australském venkově. Jeho otec ale usoudil, že by měl vidět velký svět.

Krokodýl Dundee, Austrálie, 1986, 94 min., režie: Peter Faiman, Krokodýl Dundee 2, Austrálie/USA 1988, 107 min., režie: John Cornell, Krokodýl Dundee v Los Angeles, Austrálie/USA 2001, 91 min., režie: Simon Wince. Hrají Paul Hogan, Linda Kozlowski a další.

Zoufalé manželky – 8. série DVD

Nová DVD

Hraje se doslova o všechno, když vražda nechutného otčíma chudinky Gaby spojí nejznámější manželky na světě nerozlučným poutem. A zoufalství se začne ještě stupňovat, když musí Bree čelit anonymu, který dobře „ví, co udělala“ a posílá jí dopisy, jejichž znění je totožné se zněním dopisu, který dotlačil nešťastnou Mary Alice až k sebevraždě. Renée zatím spřádá milostné plány kolem Bena, nového souseda z Austrálie, manželství Lynette a Toma je v troskách a Susan se seznámí s charismatickým malířem, který chce probudit její divokou přirozenost...

Zoufalé manželky, USA 2012 , TV seriál, drama/komedie, 946 min., režie: Larry Shaw, David Grossman, David Warren, Arlene Sanford, Jeffrey Melman, Bethany Rooney, Wendey Stanzler, hrají: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria Parker, Ricardo Chavira, Brenda Strong a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám