Hlavní obsah

Bruno Mars poprvé v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák
Aktualizováno

V pražské O2 areně vystoupí 6. listopadu americký R & B zpěvák, skladatel a producent Bruno Mars v rámci turné The Moonshine Jungle World, které začíná 22. června ve Washingtonu.

Foto: Live Nation

Bruno Mars

Článek

Bruno Mars zatím vydal dvě desky: Doo-Wops & Hooligans a Unorthodox Jukebox. Už první měla velký úspěch a časopis Rolling Stone ji vyhlásil debutovým pop albem roku. Bruno získal také Grammy a další ocenění.

Loni vydal Unorthodox Jukebox a opět trhal hitparády. Byl třináctkrát nominován na cenu Grammy. Prodal celkově přes 45 miliónů singlů a na YouTube vidělo jeho klipy přes miliardu diváků.

Tento bezesporu talentovaný mladík připadá mnohým lidem jako kopie Michaela Jacksona. Celkem nepokrytě se inspiruje jeho deskami a rovněž podobně vypadá.

Elvis a Motown

Narodil se v Honolulu na Havaji. "Jeho otec, hispánský perkusionista z Brooklynu, organizoval show ve stylu Las Vegas, ve které účinkovala celá rodina, včetně

jeho matky, talentované zpěvačky. Čtyřletý Mars viděl, jak jeho rodina pro publikum na Waikiki Beach zpívá hity Motownu a napodobuje známé zpěváky. Krátce poté se malý Mars stal dokonalým napodobitelem Elvise Presleyho," doplnil Petr Novák z pořádající agentury.

Když dospěl, rozhodl se zpěvák prorazit v Los Angeles. Proslavil se tam v létě 2010 jako host v singlech Billionaire (Travie McCoy ) a Nothin’ On You (B.o.B.). Pak přišel s debutem Doo-Wops & Hooligans.

Vstupenky se budou prodávat na terminálech Sazka od 1. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám