Hlavní obsah

Nová DVD: Disney Junior: Mickey a Donald na farmě, Dům na konci ulice, Paranormal activity 4

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro děti vychází tento týden klasika v kolekci Disney Junior: Mickey a Donald na farmě. Pro dospělé zase hororový thriller Dům na konci ulice. V podobném žánru se nese již čtvrté pokračování Panoramal activity. A jen málokdo ví o Draculovi, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem luxusního Hotelu Transylvánie ve stejnojmenném animovaném filmu.

Článek

Disney Junior: Mickey a Donald na farmě

Nová DVD

Mickeyho dobrodružství tentokrát zavedou diváky ve čtyřech dílech na statek, kde je potřeba jezdit na traktoru, pečovat o zvířata a zastat spoustu jiné práce - zasít nová semínka a nakrmit hladová domácí zvířata. Do toho se zničehonic zblázní větrný mlýn a jeho hrozivý vichr odfoukne krávy ze stáje, drůbež z kurníku a prasátka z jejich chlívku. Jak si s tím Mickey a Donald poradí?

Disney Junior: Mickey a Donald na farmě, USA 2012, dětský animovaný, 100 min.

Dům na konci ulice

Nová DVD

Matka s dcerou se nastěhují do nového domova a zjistí, že sousední dům má strašlivou minulost. Všichni místní vědí, že tu před lety šílená dívka zabila svoje rodiče. Lidé sice tvrdí, že dívka hned po brutálních vraždách zmizela, ale nově příchozí brzy zjistí, že příběh strašidelného domu ani zdaleka není u konce... A jedna z nich se možná sama stane jeho smutnou součástí.

Dům na konci ulice, USA /Kanada, horor/thriller, 96 min., režie: Mark Tonderai, hrají: Jennifer Lawrencová, Max Thieriot, Elisabeth Shueová, Jordan Hayes, Matthew Champ a další.

Paranormal activity 4

Nová DVD

Když Katie před pěti lety unesla synovce Huntera, nikdo z rodiny to nepřežil. Teď se vrací a s ní i tajemný chlapec - a vyhlíží si další oběti svého ďábelského běsnění. Hrůzostrašné události spojené s Katiiným příchodem tentokrát na vlastní kůži pocítí dívka ze sousedství.

Paranormal activity 4, USA 2012, horor, 84 min., režie: Henry Joost, Ariel Schulman, hrají: Katie Featherstonová, Brady Allen, Kathryn Newtonová a další.

Hotel Transylvánie

Nová DVD

V  pětihvězdičkovém stylovém hotelu mohou být všechna monstra světa (Frankenstein, Mumie, Zombie, Neviditelný muž a další) jen sami sebou, v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu: jako většina teenagerů i jeho dcera Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat svět. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit dívčiny narozeniny a v hotelu se objeví člověk…

Hotel Ttransylvánie, USA 2012, animovaný, režie: Genndy Tartakovsky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám