Hlavní obsah

Swedish House Mafia na posledním turné

Právo, al

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská kapela Swedish House Mafia oznámila své poslední světové turné. Jmenuje se One Last Tour a začne 16. listopadu v Dubaji. Kapela bude cestovat napříč kontinenty a poprvé navštíví i Českou republiku. Koncert se uskuteční 29. listopadu v pražské O2 Areně.

Foto: Myspace

Swedish House Mafia

Článek

One Last Tour bude emocionální, protože se při něm kapela jednou pro vždy rozloučí s fanoušky po celém světě. Kapela tří DJ’s existuje od roku 2008 a již 22. října vydá v České republice své druhé album s názvem Until Now. Deska bude obsahovat sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů, klubových hitovek a sólovek. Nabídne i nejnovější hit Don’t You Worry Child.

Vstupenky budou v prodeji od 28. září v síti Sazka Ticket. K dispozici navíc bude i omezený počet levnějších vstupenek pro nejrychlejší nakupující. Návštěvníci, kterým je méně, než 18 let, ale budou muset přijít v doprovodu dospělého.

Reklama

Výběr článků

Načítám