Hlavní obsah

Metaloví Manowar zahrají v Česku třikrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí klasici Manowar už tři desítky let šíří světem svůj bombastický metal ze staré školy, inspirovaný severskou mytologií. V říjnu navštíví Pardubice (23. 10. ČEZ Aréna), Prahu (24. 10. Incheba Aréna) a Zlín (26.10. hala Euronics).

Foto: Pragokoncert

Skupina Manowar

Článek

Skupina byla založena v USA v roce 1980 a během osmé dekády se už dost proslavila v Evropě, kde její ohlušující hudba překonala železnou oponu. Prorazili s deskami jako Battle Hymns (1982), Into Glory Ride (1983), Hail to England (1984), Sign of the Hammer (1984) a Fighting the World (1987).

Fenomén Manowar se nyní vrací s novým albem Lord Of Steel. Světové turné startuje v říjnu 2012 ve Španělsku a bude pokračovat přes celou Evropu a pak i na další kontinenty až do roku 2013. "Už se nemůžu dočkat, jak světu představíme The Lord Of Steel! Bude to silné, heavy a brutální! Je čas se na to připravit!" říká Joey De Maio.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art a na stránkách www.mastersofrock.cz v sekci vstupenky na dobírku.

Reklama

Výběr článků

Načítám