Hlavní obsah

Prima ustoupila Nově

Právo, jp

Když přišly do redakcí předběžné programové plány stanice Prima Family a Novy na první zářijový týden, vypadalo to na velké naštvání, ne-li vzpouru, věrných divaček, které byly zvyklé sledovat před prázdninami v pondělí a středu seriál Cesty domů na Primě Family a v úterý a čtvrtek večer si pustily Ordinaci v růžové zahradě na Nově.

Foto: Nova

Cesty domů už nepůjdou proti Ordinaci.

Článek

Oba seriály se těší miliónové přízni diváků, Ordinace jich má na dva milióny. Od září mělo být vše jinak. Prima původně postavila Cesty domů proti Ordinaci na úterý a čtvrtek. Potřebovala na pondělí a středu vysílací prostor pro své nové seriály Obchoďák a Základka.

Pozdě, ale přece jen, si zřejmě Prima uvědomila, že je tady hlavně kvůli divákům a riskovat jejich přízeň se nevyplatí. A tak v definitivních verzích vysílacích plánů rozeslaných v pondělí bylo vše u Prima Family na starém osvědčeném místě.

Cesty domů zůstávají na pondělí a středě, a to již od příštího týdne, tedy od 27. srpna. Po nich jde na Primě Family nový seriál Základka. Pro premiéru seriálu Obchoďák se nový vysílací čas hledá.

Možná, že na tom Prima nakonec vydělá. Divačky, hlavně seniorky, věrné svým Cestám domů, dají totiž asi vale jinému nového seriálu Gympl, který dává v pondělí a středu Nova s hereckým lákadlem, jakým je Libuše Šafránková. Boj o diváka to ale bude tuhý.

Reklama

Výběr článků

Načítám