Hlavní obsah

Kmotra místo kmotra. Jodie Fosterová feminizuje mafii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Jodie Fosterová naplňuje své režijní ambice a připravuje televizní seriál o mafii, jejíž hlavou nebude kmotr, ale kmotra. Informoval o tom server The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia.cz

Jodie Fosterová

Článek

Seriál Angie's Body si už před svým uvedením vysloužil přezdívku „Sopranovi v sukních“ (Sopranovi je název velmi úspěšného amerického seriálu, který v ČR není moc známý). Hlavní postavou bude „mazaná a vražedná“ dáma, která řídí svou mafiánskou rodinu. Podrobnější zápletku zatím nikdo neprozradil, ví se pouze, že autorem scénáře je Rob Fresco, který psal mimo jiné seriál Heroes (Hrdinové).

Jde o první pokus Fosterové režírovat velký televizní seriál, jinak si ale režisérskou stoličku vyzkoušela víckrát - naposledy natočila celkem úsměvný snímek s Melem Gibsonem Pan Bobr. Málokdo si ovšem vzpomene třeba na film z devadesátých let Domů na svátky nebo na Človíčka Tatea.

Jako herečka dosáhla Jodie Fosterová mnohem větší slávy, díky rolím v Mlčení jehňátek, Znásilnění, Návratu Sommersbyho a samozřejmě v neposlední řadě ve filmu Maverick, kde opět spolupracovala s Melem Gibsonem.

Nový seriál bude produkovat Fosterová, Russ Krasnoff ze Sony Pictures a také Rob Fresco.

Reklama

Výběr článků

Načítám