Hlavní obsah

Nova nasadí na léto reality show o svatbách i o přežití na drsné farmě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Nova nechce zaplnit léto jen reprízami seriálů, jak je u nás zvykem. Tentokrát vsadila na nové pořady, třeba reality show Farma nebo 4 svatby. K tomu přidá seriály Druhý život a Dokonalý svět.

Foto: Nova

Reality show 4 svatby

Článek

V neděli 24. června začne nová reality show Farma. V ní musí dvanáct soutěžících přežít dva měsíce v drsných podmínkách českých hor - bez vodovodu, bez záchodu, bez elektřiny. Jejich úkolem bude "vydýchat" nepoznané podmínky, vypořádat se s každodenní dřinou, hladem a poradit si s nejrůznějšími nástrahami farmaření i osobnostmi svých protivníků.

Budou muset plnit úkoly, které jim zadá Farmář, jejich šéf i poradce. A k jídlu bude to, co si sami vypěstují. Pořad již s úspěchem běžel ve Francii, Portugalsku, Norsku či na Slovensku.

Od 25. června začíná další novinka 4 svatby. Hlavními hrdinkami pořadu budou čtyři nevěsty s odlišným vkusem, vzhledem, představami a rozpočtem. Nevěsty postupně navštíví svatbu svých soupeřek a budou hodnotit svatební obřad, hostinu, šaty a celkový dojem. Ta, která získá nejvyšší počet bodů, poletí se svým manželem na luxusní svatební cestu snů. A divačky mezitím mohou hodnotit, jak se jim líbí svatba řeckokatolická, motorkářská, zahradní i tradiční česká.

Foto: Nova

Romantický seriál Druhý život

Od 28. května poběží každé pondělí až pátek v 17:30 slovenský romantický seriál Druhý život o architektovi Danielovi, který musí po smrti manželky svůj život znovu

stavět od základů. Na půdorysu telenovely se bude odehrávat hledání nové ženy a matky pro dceru.

Od 26. června bude Nova každé úterý a čtvrtek ve 21:10 opakovat oblíbený humoristický Comeback s Ozzákem a bývalým disko zpěvákem Tomášem Pacovským.

Na obrazovky se 4. června vrací také původní seriál z prostředí redakce luxusního

lifestylového časopisu Grace Dokonalý svět. Bude se vysílat každé pondělí v čase od 21:20.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám