Hlavní obsah

Vyšla poslední píseň Whitney Houstonové, brzy bude film

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední nahrávka zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové vyšla pod názvem Celebrate. Navíc brzy půjde do kin film Sparkle, který Whitney natočila těsně před smrtí.

Foto: Sony Pictures

Jordin Sparksová a Whitney Houstonová si spolu zahrály ve filmu Sparkle.

Článek

V Celebrate zpívá tato velká hvězda 80. a 90. let s vítězkou soutěže American Idol (americká verze Superstar) Jordin Sparksovou. Píseň je inspirovaná dávnou disko érou.

Film Sparkle vypráví o třech sestrách, kterým se splní sen, když prorazí jako zpěvačky u legendárního soulového labelu Motown. Jedná se o remake snímku z roku 1976. Sparksová je hlavní hvězdou a Houstonová hraje její matku. Premiéra byla v Americe stanovena na srpen, v Evropě bude až v říjnu.

Zesnulá zpěvačka se ve filmu neobjevuje poprvé, tento je však zvláštní tím, že přijde do kin až po její smrti. Už v osmdesátých letech se Whitney mihla v seriálech a v roce 1992 přišel její největší komerční trhák Osobní strážce s Kevinem Costnerem. Dále natočila filmy Až si vydechnu nebo Kazatelova žena.

Foto: Profimedia.cz

Ve filmu Bodyguard

Sparksová zpěvačku poctila jako svůj vzor na předávání letošních cen Billboard Music Awards, když zazpívala coververzi notoricky známé písně I Will Always Love You.

Whitney Houstonová zemřela 11. února 2012 v Beverly Hills. Příčinou smrti bylo utonutí nešťastnou náhodou. Zpěvačka pravidelně užívala kokain a měla nemocné srdce. Její kariéra v té době navíc nabrala špatný kurs a měla problémy s hlasem. K jejím největším hitům ze zlatých 90. let patří skladby I am Every Woman, I Have Nothing, I Will Always Love You a Greatest Love of All. Získala šest cen Grammy, a spoustu American Music Awards a Billboard Music Awards.

Reklama

Výběr článků

Načítám