Hlavní obsah

Dcera prosila Whitney Houstonovou, aby přestala pít

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká média přinášejí podrobnosti z posledních dnů života zpěvačky Whitney Houstonové. Připomeňme, že byla 11. února nalezena mrtvá v pokoji hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Podle oficiálních zpráv se utopila ve vaně, podle neoficiálních zpráv za její smrtí stojí mix alkoholu a léků.

Foto: Sony Music

Whitney Houstonová skonala 11. února v Los Angeles.

Článek

Magazín National Enquire napsal, že zpěvaččina sedmnáctiletá dcera Bobby Kristina ji den před smrtí varovala, aby se zbavila alkoholu. Stalo se to na party v Hollywoodu, kde Whitney vystupovala. „Bobbi Kristina ji přemlouvala, aby přestala pít,“ stojí v magazínu. „Co víc, poprosila jejího osobního strážce, aby na ni dal kvůli tomu pozor.“

V článku dále stojí, že veškerá varování se míjela účinkem. Když chtěl zpěvačce osobní strážce vzít skleničku z ruky, obořila se na něj, otočila se a křičela, že si dá ještě jednu.

V pátek 10. února ráno byla prý Whitney viděna na balkóně svého hotelového pokoje, odkud křičela: „Mám už toho všeho dost.“

Ochranka hotelu ji dvakrát uklidňovala

Ochranka hotelu ji byla dvakrát uklidňovat. Ona se ale pokaždé ještě více rozčilila a tvrdila, že ji lidé z ochranky přišli terorizovat.

National Enquire dále napsal, že tělo zpěvačky nalezl v koupelně skutečně její osobní strážce. „Její hlava byla pod vodou, paže visely mimo vanu a kolena vyčnívala nad vodu. Její osobní strážce rychle běžel a vytáhl ji,“ stojí v časopisu.

Jeho snaha už ale byla marná. V sobotu 11. února v 15.55 hodin byla po dvacetiminutové neúspěšné resuscitaci prohlášena Whitney Houstonová za mrtvou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám