Hlavní obsah

Zpívající mlátička: Stallone a Kličko dělají muzikál Rocky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dělat z filmu Rocky divadelní muzikál může vypadat jako divný nápad, ale pokud si Sylvester Stallone něco umane, zřejmě se tomu nedá zabránit. Pomáhají mu jeho velcí fanoušci, boxeři Vladimir a Vitalij Kličkovi.

Článek

Příběh o tvrdých pěstech a ještě pevnější vůli, která dotáhla zkrachovalého boxera až na vrchol, byl natočen už v roce 1976. Stallone ho chce oživit na divadelních prknech a samozřejmě v něm musejí zaznít i hity Eye of the Tiger a Gonna Fly Now.

"Když vidím, jak ten příběh ožívá na muzikálovém pódiu, jsem hrdý," říká Stallone.

Premiéru má mít příští rok v Hamburku, teď se teprve připravuje casting i detaily příběhu, ale deník The New York Times už naznačil, že se Rocky asi dostane na Broadway.

Stallone si vzal na pomoc slavné bratry, aby hercům pomohli s boxem. Tito boxeři ho prý velmi obdivují. "Hlavní důvod, proč jsme vůbec začali boxovat, byl ten, že jsme viděli jako děti Sylvestra Stalloneho v Rockym," tvrdí Vladimir Kličko.

První film dokonce získal tři Oskary, další pokračování ale zanechala pocit trapně nastavované kaše.

Reklama

Výběr článků

Načítám