Hlavní obsah

Rocková skupina Mr. Big v říjnu v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před dvěma lety se známá americká čtyřka po dlouhé pauze vrátila. Už 5. října v Praze v Retro Music Hall představí svou první studiovou desku po 14 letech What If...

Článek

Novinka byla natočena pod dohledem producenta Kevina Shirleyho (Aerosmith, Iron Maiden).

Skupina, založená v roce 1988, vystupuje ve složení Eric Martin (zpěv), Paul Gilbert (kytary), Billy Sheenan (basa) a Pat Torpey (bicí). Pohybuje se v rockové až metalové oblasti, ale paradoxně se nejvíce proslavila popovou baladou To Be With You.

Kdo zná pouze tento slavný hit, vytváří si o Mr. Big falešnou představu. Ve skutečnosti si libují v těžším zvuku a v "osmdesátkových" metalových kytarových sólech. Na koncertech také rádi uctívají rockové legendy typu Deep Purple. Paul Gilbert je považován za jednoho z nejzručnějších kytaristů, vydává i sólová alba a pořádá kytarové workshopy pro firmu Ibanez.

Vstupenky jsou k dostání na stránkách www.mastersofrock.cz, v Masters Of  Rock Café ve Zlíně nebo v předprodejních sítích Ticketpro, Ticket-Art, a Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám