Hlavní obsah

Začala letní přehlídka designu Code: Mode s módou a doplňky pro jízdní kola

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze začala přehlídka českého designu a mladé módy, která se letos zaměřuje na jízdní kola a módu. Letní festival Code:Mode se koná od čtvrtka do soboty 30. července na smíchovské náplavce Vltavy.

Článek

Návštěvníci si mohou koupit stylové oblečení pro městskou cyklistiku i originální doplňky.  Také si prohlédnou kola fixed gear, dílnu růžového kola nebo mohou využít některý ze servisů. Vedle představení nezávislých nadaných tvůrců nabízí Code:Mode doprovodný program.

Divadlo i stavebnice pro děti

Vystřídají se tu divadelní představení s filmovými projekcemi. K vidění budou exhibice parkouru, flatlandu, frisbee, footbagu a fotbalfreestylu. Návštěvníci si budou moci půjčit longboardy, skate, frisbee či hakisaky. Pro rodiny s dětmi jsou připravena divadla či interaktivní stavebnice. Festival obohatí hudební doprovod DJs rozmanité žánrové mozaiky a pouliční muzikanti.

Na místě bude možné zaparkovat i kolo. Designéři, jež představí Code:Mode Summer 2011, kde kolo není jen dopravní prostředek, ale také předmět, v němž se snoubí aktivita, styl a technika. Vstupné na akci je zdarma.

Reklama

Související články

Festival tance v Praze láká na flirt dance

Na boom exotických tanců sází festival Let’s Dance, jehož šestý ročník startuje na mnoha místech v centru Prahy ve čtvrtek a potrvá do neděle. Taneční lektoři...

Výběr článků

Načítám