Hlavní obsah

Comeback zpěvačky Lauryn Hill se odkládá, je pošesté těhotná

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni proběhly v tisku zprávy o návratu zpěvačky Lauryn Hill, která patřila v devadesátých letech k absolutní elitě světové pop music a sbírala jednu cenu za druhou. Podle serveru RollingStone je ale opět těhotná a odchází na čas do ústraní.

Článek

Šestatřicetiletá zpěvačka oznámila těhotenství na koncertě v Detroitu. "Beru si na nějaký čas pauzu kvůli porodu," řekla publiku. Má již pět dětí se synem Boba Marleyho Rohanem.

"Pořád mám další a další děti. Nevím, jestli jsem nejplodnější žena v Americe. Mám už pět dětí, věřili byste tomu? Kdybyste se zeptali kohokoliv, s kým jsem chodila na střední, byl by z toho paf," řekla Lauryn.

Lauryn Hill v devadesátých letech zásadně změnila pop music. Ovlivnila celou generaci mladých zpěvaček a na vrcholu kariéry po svém albu The Miseducation of Lauryn Hill, který je učebnicí soul-hip-hopu, přestala kromě živáků nahrávat. Nové řadové album už nevydala velmi dlouho.

Miseducation je označováno jako sólovka Lauryn Hill, ale samozřejmě ji nesložila, nenahrála a nezaranžovala sama. Na unikátním stylotvorném zvuku alba se podíleli John Legend, D'Angelo, Carlos Santana, Mary J. Blige a spousta backgroundových zpěváků a producentů, na které si už vzpomene málokdo.

Zpěvačka loni uvedla, že chce změnit styl. "Myslím, že jedna z věcí, které zkusím udělat, je rozšířit svůj rejstřík a víc zpívat. S Fugees a s Miseducation to byl velmi hip-hopově orientovaný zpěv, zpěv přes beaty. Ale lidi mě nikdy neslyšeli opravdu zpívat. Myslím, že příště, když udělám desku, bude to v širším kontextu."

Reklama

Výběr článků

Načítám