Hlavní obsah

Carla Bruniová vypustila festival v Cannes ze svého programu

Právo, Zbožínek Jaroslav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiašedesátý ročník slavného filmového festivalu začal ve středu v jihofrancouzském letovisku Cannes. Jako zahajovací snímek byl na programu nový film Woodyho Allena Midnight in Paris (Půlnoc v Paříži), v němž si jednu z vedlejších rolí zahrála manželka francouzského prezidenta Carla Bruniová-Sarkozyová (43).

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity se sjely na zahajovací ceremoniál do CannesVideo: Reuters

 
Článek

Ta měla být při zahájení přehlídky, avšak den předtím překvapivě oznámila, že do Cannes nepřijede. To ještě více přispělo do víru spekulací o jejím údajném těhotenství. „Snila jsem o tom. Je mi to líto, ale z osobních i pracovních důvodů nemohu přijet,“ řekla Bruniová-Sarkozyová rozhlasové stanici RTL.

Na přímou otázku, zda čeká dítě, nechtěla první dáma odpovědět. „Snažím se chránit svůj osobní život, jak to jen jde. I já mám právo na soukromí,“ dodala. Podle francouzského magazínu Elle má jinak štíhlá Bruniová nyní „zřetelně kulatější tvary“ než obvykle. Ačkoli dohady o těhotenství Bruniové kolují ve Francii už delší dobu, prezidentova manželka je nepotvrdila, ani nedementovala.

Vzdala se mentolových cigaret

Nereagovala ani na informaci časopisů Voici a Gala, podle nichž čeká dítě v říjnu, přičemž první z nich hovoří dokonce o dvojčatech. Nahrává tomu prý i fakt, že se první dáma zřekla svých oblíbených mentolových cigaret.

Na spekulace zareagovaly už i některé firmy ve svých reklamách. „Vážená paní Bruniová, nepotřebujete rodinný vůz?“ inzeruje na svých internetových stránkách jedna půjčovna aut.

Dokument o smrti princezny Diany

Pospíšil si i jistý výrobce těhotenské konfekce, který si na titulní straně deníku Libération zaplatil reklamu, v níž se neotřele ptá: „Tedy, Carlo, nebyla by chuť na jahody?“

V souvislosti s festivalem v Cannes se vede živá debata i kolem další celebrity – zesnulé britské princezny Diany. Má se totiž promítat i dokumentární snímek britského herce a režiséra Keitha Allena Unlawful Killing (Nezákonné zabití), jenž zachycuje poslední okamžiky princezny. Ve filmu se objevuje i šokující fotografie umírající Diany, která dosud nebyla v její vlasti zveřejněna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám