Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Vrchní, prchni, ruští mafiáni i Pretty Woman

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu se televizní diváci zasmějí s Vrchním, který prchá, popláčou si s Pretty Woman a pro příznivce drsné školy jsou tu slušné filmy Street Kings a Bavorák.

Článek

Vrchní, prchni

Knihkupec Vrána se líbí ženám a ty se zase líbí jemu. Většinou to skončí průšvihem a alimenty. Svízelnou finanční situaci se rozhodne vylepšit jako falešný vrchní, a začne kasírovat hosty.

Nepřekonatelná dvojice Abrhám a Šafránková v této svěrákovsko-smoljakovské klasice z roku 1980 vstoupila do dějin. Film tak nabitý fóry a dvojsmyslnými hláškami jen těžko někdo překoná.

Ne 20:00 Nova Cinema

Pretty Woman

Co se dá dnes říci o Pretty Woman? Vlastně to není moc dobrý film, ale některé divačky tuto kýčovitou americkou pohádku milují a považují za klasiku. Kdo si chce znovu pobrečet, má příležitost v sobotu večer.

So 20.00 Nova 

Street Kings

Tom Ludlow je oporou losangeleské policie, ale pak se stane něco, co zcela otřese jeho pozicí i životem. Když je zavražděn jeho parťák, vynoří se důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa. V hlavní roli amerického kriminálního dramatu Keanu Reeves.

Street Kings jsou sice jen kriminálkou s očekávatelným dějem, nicméně hodně diváků oceňuje šťavnatou atmosféru drsných čtvrtí L.A., dobré herce a spád příběhu.

So 23.40 Prima

Bavorák

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí končící střelbou postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy do nelítostného vyhnanství.

Stylová ruská akční kriminálka o tvrdé postsovětské době. Někteří říkají, že je to jako „Guy Ritchie na ruské vesnici“.

So 22.30 ČT2

Reklama

Výběr článků

Načítám