Hlavní obsah

Propadák na Nově. Na SuperStar se dívalo méně lidí než na Tisíc a jednu noc

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

První díl druhého ročníku Česko Slovenské SuperStar u českých diváků neuspěl. Nedělní díl SuperStar sledoval dokonce menší počet diváků než turecký seriál Tisíc a jedna noc. Tureckou telenovelu Nova kvůli malé sledovanosti před týdnem přesunula na půl šestou večer.

Článek

„Nedělní epizodu Česko Slovenské SuperStar sledovalo 24,48 % diváků v 15-54, v cílové skupině 15 se dívalo 928 tisíc diváků,“ sdělila Novinkám tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Pro Novu představuje sledovanost úvodního dílu talentové show pořádný propadák. SuperStar měla být totiž po neúspěchu turecké telenovely Tisíc a jedna noc jejich hlavním tahákem letošního jara. Jenže jak se zdá, tak ani SuperStar zatím neplní vysoká očekávání. Sledovanost turecké telenovely se v primetimu pohybovala pod jedním miliónem diváků. Tedy zhruba na stejné úrovni, jakou nyní dosáhla show moderovaná Leošem Marešem.

Pěveckou soutěž v neděli na plné čáře porazil pořad herce Miroslava Donutila 3 plus 1 v České televizi, který si nenechalo ujít 1,7 miliónu diváků v cílové skupině 15 .

Naopak SuperStar uspěla na Slovensku. Úvodní díl si tam nenechalo ujít 621 tisíc diváků, což je ve skupině 12-54 nadprůměrných 47,3 %.

Reklama

Výběr článků

Načítám