Hlavní obsah

Sinéad O’Connor v sobotu vystoupí na Sychrově

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Irská zpěvačka Sinéad O’Connor přiletěla v pátek v podvečer do Prahy. Jejím cílem nebyla prohlídka metropole, nýbrž setkání s novináři, kterým odpovídala na otázky z různých tematických oblastí od osobního života po hudbu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Sinéad O'Connor

Článek

Ještě večer se pak přemístila do hotelu na zámku Sychrov, kde v sobotu večer odehraje akustický koncert. Krásám severočeského zámku věnuje dva dny.

„Bude to můj vůbec první koncert na nějakém zámku nebo hradu. Ještě nikdy jsem v takovém prostředí nezpívala,“ řekla zpěvačka a s romantickým úsměvem dodala, že se na Sychrov těší a doufá, že se tam setká s nějakým krásným princem.

O’Connor vystoupí v akustickém programu se dvěma doprovodnými muzikanty. Slíbila, že v programu zazní nejméně jedna skladba z právě chystaného nového alba.

„Přiletěla jsem přímo ze studia v Londýně, kde novou desku natáčím,“ řekla. „Chtěla bych, aby vyšla na začátku příštího roku. Na albu bude několik hudebních stylů, které mám ráda a kterým se věnuji. Nepozvala jsem si k nahrávání žádné významné hosty. Bude to moje deska o mně.“

Zpěvačka přiznala, že akustické koncerty hraje raději než elektrické. „Nemusím alespoň překřikovat kapelu. Je to takové osobnější,“ vysvětlila.

Na Sychrově v sobotu vystoupí v roli jejího hosta český zpěvák Petr Kolář. Vstupenky budou v prodeji i na místě a budou stát 700 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám