Hlavní obsah

Progresivní Waltari i Charlie Straight zahrají pod kadaňským hradem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod kadaňským hradem v severozápadních Čechách zazní 24. července výbušná směs metal-punk-elektronické finské party Waltari. Další desítky účinkujících vystoupí na celkem třech pódiích.

Článek

Festival Vysmáté léto chce uspokojit posluchače všech žánrů a nabízí proto vedle Waltari i představitele komerční scény jako je Petr Kolář, Katka Knechtová a Dara Rollins.

Naděje vzbuzuje česká kytarovka Charlie Straight, která získala několik cen Anděl. Dále vystoupí Skyline, PSH, Visací zámek, X-Left to die, Clou, Škwor a další. Pro letošní rok přibyla ještě odpočinková divadelní scéna a pro rodiny s malými dětmi oáza v podobě dětského koutku.

Vysmáté léto se zapojilo do projektu Čistý festival. Na místě budou pytle pro tříděný odpad a návštěvníky, kteří se rozhodnou na festivalu třídit plasty a papír, čeká odměna. Každý, kdo na stánek přinese 25 plastových kelímků nebo 50 kusů papíru bude odměněn – pivem, colou nebo stylovým dárkem. Kromě toho se můžete zapojit do soutěže o jeden ze tří iPodů třetí generace.

Předprodej vstupenek zajišťuje Ticketstream. Cena v předprodeji činí 500 Kč, na místě 600 Kč. K dispozici jsou i dětské vstupenky do 145 cm za 300 Kč, děti do 125 cm mají vstup zdarma.

Více informací na www.rockfest.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám