Hlavní obsah

Starší proti mladým v reality show Nevzdávej to! na České televizi

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na problémy se sháněním práce pro lidí, kteří již mají padesátku za sebou, se zaměřil nový pořad České televize s názvem Nevzdávej to! První díl uvidíme tento čtvrtek 7. ledna od 17.30 hodin na prvním programu České televize.

Článek

Smyslem pořadu má být podpořit zralejší generaci při hledání svého uplatnění a působit na zaměstnavatele, jež dávají přednost spíše mladším. „Zajímala nás možnost, jak člověk, který je považován za již odepsaného, může začít znovu,“ uvedl Jan Vávra (bývalý ředitel zpravodajství Novy), nyní ředitel společnosti Strix Television, která pořad produkčně pro ČT vyrábí.

V každém dvacetiminutovém díle soupeří o jednu profesi člověk nad padesát let s mladším protivníkem. Porotu představuje potencionální zaměstnavatel, tedy šéf, majitel nebo management určité společnosti. Kandidáti dostávají různé úkoly, které se týkají dané profese a o vítězi rozhoduje porota. Diváci také uvidí životní příběhy obou soutěžících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám