Hlavní obsah

Depeche Mode zrušili koncert, Gahan zkolaboval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atény
Aktualizováno

Britská skupina Depeche Mode zrušila úterní vystoupení v Aténách poté, co musel být zpěvák Dave Gahan odvezen do nemocnice. Asi 20 000 fanouškům shromážděných v aténském Terra Vibe Parku to podle agentury Reuters sdělili organizátoři koncertu.

Článek

"Je nám velice líto, ale dnešní vystoupení se ruší ... Daveovi Gahanovi se v šatně udělalo zle," uvedli pořadatelé před začátkem koncertu.

Někteří příznivci britské legendy se s tím ale nechtěli smířit, pódium zasypali lahvemi s vodou a pustili se i do bezpečnostní služby.

Depeche Mode jsou jednou z nejúspěšnějších britských elektro-popových kapel. Za téměř 30 let své existence skupina prodala více než 75 miliónů desek a získala si fanoušky po celém světě. Dave Gahan je zpěvákem kapely už od dob jejího vzniku na počátku 80. let.

Příčinu Gahanových problémů agentury neoznámily. Depeche Mode by měli zanedlouho, 25. června, hrát na stadiónu Eden v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám