Hlavní obsah

Olympic ruší koncerty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Olympic ruší část koncertů, protože jejich pořadatel neplatí zálohy a někde ani pronájmy sálů. Agentura Best IA, zastupující Olympic, zdůrazňuje, že za problémy nemůže, protože akce nepořádá.

Článek

Dagmara Durecová z agentury Best IA, která zastupuje skupinu Olympic sdělila Novinkám, že už bylo zrušeno několik koncertů v minulosti a další chystané akce padnou.

"Rušily se už Louny, Dobroměřice, Náchod a z těch koncertů, co teprve mají být, jde o Šumperk a  Varnsdorf. Pořadatel nedodržel podmínky smlouvy, nezaplatil zálohy," řekla.

"Olympic se všem fanouškům omlouvá, ale není to naše vina," dodala Durecová, podle které v některých městech pořadatel vybral peníze z předprodejů, ale nezaplatil ani pronájem sálu. Není jasné, z čeho pak kulturní zařízení bude vstupné lidem vracet.

Lidé zvažují trestní oznámení

Situaci ohledně vracení vstupného (i u všech ostatních zrušených vystoupení) je podle společnosti Best IA nutno řešit přímo s pořadatelem, popřípadě s prodejci vstupenek, v žádném případě však s touto agenturou. Je totiž pouze zprostředkovatelem vystupujícího umělce.

Pořadatel se podle ČTK k záležitosti nevyjadřuje, jeho mobilní telefon je vypnutý. Zájemcům o vystoupení údajně slíbil, že peníze za vstupné vrátí. "Nebude to hned během jednoho či dvou dnů, prosím lidi o trpělivost," uvedl pro regionální tisk. Někteří z lidí čekajících na vrácení vstupného zvažují, že podají trestní oznámení pro podezření z podvodu. Žalobu chystá také Městská knihovna v Lounech, v jejímž předprodeji byly lístky za 290 korun k dostání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám