Hlavní obsah

Borat vyměkne, aby nedostal nálepku nepřístupno

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi špatná zpráva pro příznivce politicky nekorektního humoru přišla z USA. Nový film Bruno, jehož hlavním aktérem je homosexuální rakouský moderátor a módesman v podání Sachy Barona Cohena (Borat), bude sestříhán, protože v původní verzi by v amerických kinech byl přístupný až od osmnácti let.

Článek

Bruno zatím dostal od organizace Motion Picture Association of America (MPAA) nálepku NC-17, nepřístupné pro sedmnáctileté a mladší. Producenti ale stále doufají, že se dostanou do kategorie filmů přístupných mládeži, protože NC-17 většinou znamená pro film finanční pohromu. V USA se nepřístupnost filmu narozdíl od České republiky bere vážně.

Film se teď vrátil do střižny a bude se upravovat tak, aby při dalším předložení komisi prošel jako "nezávadný". MPAA vadí hlavně některé sexuální scény. Čeští fanoušci Borata ale nemusejí mít strach, že scény nikdy neuvidí, budou velmi pravděpodobně přidány do DVD verze filmu Bruno.

Bruno si v novince vychutnává celebrity ze světa módy, Arnolda Schwarzeneggera nebo izraelského analytika a vojáky z americké základny v Alabamě. Film by měl mít premiéru v červenci 2009, původní květnový termín Cohen nestihl. Po něm se hodlá převtělit do Sherlocka Holmese v nové hollywoodské komedii. Doktora Watsona ztvární Will Ferrell.

Reklama

Výběr článků

Načítám