Hlavní obsah

Limp Bizkit v O2 Aréně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká kapela Limp Bizkit se vrací v původní sestavě. Během světového turné navštíví 18. června také pražskou O2 Arénu. Prodej vstupenek ještě nebyl zahájen.

Článek

Limp Bizkit přijedou do Prahy po delší pauze ve složení Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto a DJ Lethal. 

Fred Durst a Wes Borland k tomu dodávají: „Důvodem naší únavy a znechucení byla především situace na heavy scéně a nikoliv vzájemné vztahy v kapele. Bez ohledu na to, kam nás naše cesty zavedly, poznali jsme, že mezi námi funguje zvláštní druh energie, kterou jsme jinde nepoznali. A to je důvod proč jsou Limp Bizkit zpět.“

Kapela vyrazí na světové koncertní turné na jaře, vystoupí na mnoha místech v Americe i v Evropě. Do České republiky se Limp Bizkit vrací po pěti letech.

Skupina pochází z floridského Jacksonvillu, kde začínala v polovině devadesátých let. Zkombinovala tvrdé kytary s hip-hopem a samply a brzy se dostavil komerční úspěch. Prorazili deskou Significant Other (1999), které se prodalo asi 7,5 miliónů kusů. Celkově skupina prodala asi 30 miliónů nosičů.

Vstupenky na pražský koncet se budou prodávat za 890 -1190 Kč. Termín zahájení prodeje bude ještě upřesněn. 

Reklama

Výběr článků

Načítám