Hlavní obsah

Nova obnoví Výměnu manželek, Comeback a chystá Druhou šanci

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S jarním vysílacím schématem se na TV Nova vrací reality show Výměna manželek. Můžete ji vidět vždy ve 20:00 hodin od 1. března po devět nedělních večerů. Dvě české ženy pojedou na zkušenou hodně daleko – do Řecka a Paraquaye.

Článek

Kromě trvalek, jako jsou seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě, se opět na obrazovce objeví původní bláznivý český sitkom Comeback s Ozzákem Martinem Dejdarem. Tentokrát ale v jiném čase. Vysílá se od 4. března každou středu ve 20.00 hodin.

Novinkou Novy je cyklus příběhů ze života obyčejných lidí, kteří žili šťastně, avšak osud s nimi naložil tvrdě. A oni se dokázali od dna odpíchnout a využili svou Druhou šanci, jak se tento televizní projekt nazývá. Životní sondy uvidíte od 26. února vždy po seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Nova plánuje během jara odvysílání nových českých filmů Medvídek a Vratné lahve, ze zahraničních např. Next a Nicolasem Cagem v hlavní roli a bondovku Casino Royale. Na Nově Cinema zařadí seriál Sopranovi.

Speciál s Klausem

Ze speciálních pořadů večerů se chystá na sobotu 28. února živě Česká miss, kterou mají moderovat Saša a Václav Rašilovi, a na sobotu 18. dubna rovněž živě přenos Tý Tý 2008. Svůj speciál v podobě bilančního rozhovoru představí na Nově ve čtvrtek 12. března prezident Václav Klaus. Otázky bude klást Markéta Fialová.

Nova má roztočeny, nebo v různé fázi výroby připraveny, původní seriály Dokonalý svět, Expozitura, Okresní přebor a Policie Modrava. Zvažuje pokračování Kriminálky Anděl. Televize hodlá „již brzy“ zavést další televizní kanál – hudební MTV pro mladé diváky. „Jestli to bude ještě v prvním pololetí nevím, počítáme teď finanční náklady,“ uvedl k MTV generální ředitel Novy Petr Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám