Hlavní obsah

ANKETA: Kdo by měl zpívat s Led Zeppelin, když Plant trucuje?

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocková legenda Led Zeppelin sice napůl neexistuje, ale přesto chce na turné. Kytarista Jimmy Page zkouší s bubeníkem a basákem, zpěvák Robert Plant však jasně řekl, že s nimi vystupovat nehodlá. Pomozte jim najít náhradu!

Článek

Nedávné bulvární spekulace o turné staré sestavy Plant označil za "frustrující a směšné". Na žádné turné nepojede nejméně dva roky po šňůře ke zdařilému a cenou Grammy ověnčenému albu Raising Sand, které vydal s americkou country zpěvačkou Alison Kraussovou. Recenze

"Pokud by si někdo kupoval online lístky na takové koncerty, kupuje si falešné lístky," napsal v tiskovém prohlášení a dodal, že "přeje Jimmy Pageovi, Johnu Paulu Jonesovi a Jasonu Bonhamovi (syn bývalého bubeníka Led Zeppelin) úspěch s jejich budoucími projekty."

Trojice Jimmy Page, John Paul Jones a Jason Bonham se přes léto scházela ve studiu a pracovala na nových nápadech. Plant s nimi ale nikdy nezpíval.

V prosinci minulého roku odehráli Led Zeppelin koncert v londýnské O2 Aréně. Vystoupení vyvolalo doslova hysterii. O právo koupit si lístek na "zepelíny" museli fanoušci losovat. Aby se zabránilo pokoutním obchodům, požadovali organizátoři koncertu po lidech identifikaci.

Anketa

Led Zeppelin hledají zpěváka, poraďte jim:
Bryan Adams
4,1 %
Dan Bárta
11,4 %
Eric Clapton
1,6 %
Joe Cocker
1,6 %
Chris Cornell
5,2 %
Roger Daltrey
1,3 %
John Fogerty
0,8 %
Ian Gillan
5 %
Mick Jagger
2,1 %
Brian Johnson
0,9 %
Lenny Kravitz
3,3 %
Chris Robinson
0,8 %
Paul Rodgers
1,1 %
Axl Rose
9,7 %
Simply Red
1,2 %
Rod Stewart
0,8 %
Sting
1,3 %
Kamil Střihavka
42,8 %
Steven Tyler
1,7 %
Steve Winwood
1 %
Jack White
2,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2364 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám