Hlavní obsah

Nova odkryla karty: hitem sezóny je pořad Sagvana Tofiho

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi novináři to zašumělo překvapením, když se na středeční tiskové konferenci TV Nova dozvěděli, s jakým trhákem chce televize obohatit podzimní program. Bulvární magazín Přísně tajné ze zákulisí života českých celebrit bude moderovat hvězdička socialistických filmů pro mládež a bývalý popový zpěvák Sagvan Tofi. Nova představila také nové seriály Comeback a Kriminálka Anděl a pásmo televizních filmů Soukromé pasti.

Článek

Spolu se Sagvanem Tofim bude pořad moderovat bývalá modelka Jitka Kocurová. Tofi a Kocurová budou ve studiu pojatém jako bar probírat drby ze společnosti. Nova tvrdí, že jde o "vtipné zprávy, pikantní historky, aktuální reportáže a třaskavé kauzy."

Pasti se špičkovým obsazením

Pro náročnější diváky Nova připravila cyklus dvanácti televizních filmů Soukromé pasti (od 10. září). Natáčely se v exteriérech v Praze či Karlových Varech a vyprávějí příběhy současných žen, které se dostaly do vypjatých životních situací.

Jeden z příběhů se Sandrou Novákovou v hlavní roli líčí osud vysokoškolačky, která se rozhodla rychle vydělat peníze prostitucí a po studiích se vším skončit. Ukáže se ale, že před minulostí se těžko utíká. Další příběhy se zabývají tématy eutanázie nebo tajným vztahem mezi nevlastním otcem a dospívající dívkou.

Herecké obsazení tohoto ambiciózního projektu je slibné. Nova pro něj získala i neseriálové herce typu Libuše Šafránkové, Elišky Balzerové, Emílie Vášáryové, Táni Vilhelmové, Ani Geislerové nebo Jiřího Bartošky.

Matonohův Comeback

V sitcomu Comeback (od 4. září) ztvární hlavní postavu bývalé popové hvězdičky populární Tomáš Matonoha, z dalších herců uvidíme třeba Danu Batulkovou a Kristýnu Leichtovou. Comeback bude těžit z generačního střetu popaře Tomáše, jenž slavil úspěch v 80. letech pod pseudonymem Tomi Paci, a jeho sedmnáctileté dcery Ivy, kterou vychovává spolu se svým nevlastním bratrem a metalákem Ozzákem.

Od 1. září začíná i Kriminálka Anděl, prý napínavý seriál natočený nejmodernějšími postupy. V hlavních rolích kriminalistů se představí Martin Stropnický, David Švehlík, Marek Taclík, Michal Novotný či Helena Dvořáková. Patologa si vystřihne Ladislav Frej, vrchního ředitele kriminálky Miloslav Mejzlík.

"Bude to pozitivní detektivka, kriminalisty tam práce víceméně baví a toho pachatele víceméně najdou, takže je to trochu sci-fi," poznamenal vedoucí oddělení vývoje nových pořadů Radek Bajgar.

Pokračují nekonečné seriály "ordinace" a "pojišťovna"

Ani diváci tradičních nováckých seriálů Ordinace v růžové zahradě a Pojišťovna štěstí se nemusí bát - oba v září navážou na předchozí díly. Ze zahraničních seriálů Nova vsadila na Kriminálku Miami, Kriminálku Las Vegas a Dr. House.

Poslední novinkou v programovém schématu je talk-show Neviňátka, která je inspirována rozhlasovým pořadem Děti vám to řeknou.

Pavlína Wolfová bude ve studiu diskutovat o aktuálních politických, ekonomických či kulturním problémech se skupinou dětí od pěti do sedmnácti let.

Reklama

Výběr článků

Načítám